Echipa

A.O. “Centrul de Instruire și Dezvoltare Educațională” a demarat activitățile proiectului “Exersează-ți dreptul la vot - Informarea tinerilor alegători despre procesul electoral și procedura de vot”. În contextul alegerilor pentru funcția de Președinte al Republicii Moldova, planificate pentru data de 1 noiembrie 2020, tinerii alegători, inclusiv cei care urmează să voteze pentru prima dată, sunt familiarizați cu mecanismele de funcționare ale procesului electoral și caracteristicile procedurii de votar, în special însușirea și respectarea pașilor de votare în cadrul unor sesiuni online de informare.

Cristina Berslinschii

Cristina Berslinschii

Cristina Berslinschii este fondatoarea «Centrul Pentru Dezvoltare Educațională Și Comunitară," o platformă inovatoare destinată sprijinirii antreprenorilor în dezvoltarea afacerilor lor prin tehnologie avansată. Ea a început acest proiect în 2019, având ca misiune accelerarea progresului digital și crearea unui ecosistem vibrant de inovatori. Prin leadership-ul său vizionar, Cristina a transformat "Centrul Pentru Dezvoltare Educațională Și Comunitară" într-un centru de excelență recunoscut la nivel național.
Elena Uzunov

Elena Uzunov

Elena Uzunov a fondat „Centrul pentru Dezvoltare Educațională și Comunitară,” o platformă inovatoare menită să sprijine antreprenorii în creșterea afacerilor lor prin utilizarea tehnologiei avansate. Lansat în 2019, acest proiect are ca scop accelerarea progresului digital și formarea unui ecosistem de inovatori dinamici. Datorită viziunii și leadershipului său, Elena a transformat „Centrul pentru Dezvoltare Educațională și Comunitară” într-un reper de excelență recunoscut la nivel național.
Victoria Isac

Victoria Isac

Victoria Isac a fondat „Centrul pentru Dezvoltare Educațională și Comunitară,” o platformă inovatoare menită să sprijine antreprenorii în creșterea afacerilor lor prin utilizarea tehnologiei avansate. Lansat în 2019, acest proiect are ca scop accelerarea progresului digital și formarea unui ecosistem de inovatori dinamici. Datorită viziunii și leadershipului său, Elena a transformat „Centrul pentru Dezvoltare Educațională și Comunitară” într-un reper de excelență recunoscut la nivel național.